fbpx

Contact

Locatie ClubJoy Experience Convention

Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht

Routebeschrijving

Vanuit de richting Utrecht Richting Amersfoort (A28), afslag De Uithof/UMC.
Vanuit de richting Amersfoort (A28). Volg meteen de borden De Uithof/UMC (afrit 2) richting de Uithof, vervolgens meteen rechts Uppsalalaan volgen (sportcentrum Olympos).

Check eerst de lijst met ‘FAQ’ op deze pagina! Voor overige vragen: info@clubjoy.nl
Contactgegevens

T: (+31) 010 742 0108 E: info@clubjoy.nl

Bedrijfsgegevens

Happy Sports Events BV
P.C. Staalweg 60
3721 TJ Bilthoven
Nederland
BTW: NL 821628021B01
KvK:  32163422

Contactformulier

2 + 12 =

FAQ

Ik ben mijn ticket/bevestiging kwijt, wat nu?
Aangezien we met E-Tickets werken kan je deze altijd opnieuw uitprinten. Na afronding van het bestelproces is er een email naar je email adres gestuurd met een download link. Controleer ook even je map met ongewenste emails. Mocht je er niet uitkomen mail dan naar info@clubjoy.nl
Ik heb nog geen bevestiging ontvangen.
Na inschrijving ontvang je van ons direct een bevestiging van ontvangst via mail. Ook zie je in het scherm staan DOWNLOAD HIER JE E-TICKET. Het uitblijven van een directe bevestiging via e-mail na je inschrijving kan meerdere oorzaken hebben:

  1. Je hebt een verkeerd e-mail adres opgegeven.
  2. Je e-mail box is vol. Dit vindt regelmatig plaats bij Hotmail-accounts omdat zij maar een beperkte opslagruimte hebben.
  3. Je betaling is niet geaccepteerd.
  • Bij een correcte afhandeling met iDeal, kan je vrijwel direkt je E-ticket uitprinten
  • Bij een correcte afhandeling met credit cards of incasso kan het een paar dagen duren voordat je de E-Ticket ontvangt
  • Indien je betaalt d.m.v. overmaking, is het afhankelijk van wanneer de betaling wordt verricht. Indien je dit niet binnen een week doet, vervallen je gereserveerde lessen.

WIJ ADVISEREN OM IDEAL TE GEBRUIKEN ALS BETAALKEUZE !! Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen terwijl het bovenstaande bij jou wel klopt, mail ons dan op info@clubjoy.nl .

Kan ik de inschrijving annuleren?
De inschrijving is definitief. Het is niet mogelijk, om welke reden dan ook, de inschrijving te annuleren, op een andere datum te volgen of om je geld retour te ontvangen. De inschrijving is niet naamsgebonden en dus overdraagbaar aan anderen.
Kan ik iemand bellen of mailen?
Jazeker! Stuur een mail naar: E: info@clubjoy.nl
Of neem telefonisch contact op van maandag tot donderdag tussen 9.30-16.30 uur: T: (+31) 010 742 0108
Mag ik de dag delen met iemand anders?
Je kunt de dag niet delen met anderen. Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje. Deze dien je de gehele dag te dragen en mag niet aan derden worden gegeven. Indien je een persoon meeneemt die alleen komt kijken betaalt deze persoon 15 euro aan de kassa voor toegang tot de tribune. De persoon in kwestie krijgt dan een polsbandje. Hiermee kan eventueel via de tribunes gekeken worden naar de zalen.
Mag ik filmen of foto's maken?
Er bestaat de mogelijkheid tot het maken van foto- en/of filmopnames, mits de presenter het niet wil. Het is niet mogelijk opnames te maken van de gehele les. Er mogen geen statieven in de zaal of op het balkon geplaatst worden. Dit vanwege de veiligheid.
Mag ik minder lessen nemen?
Je kunt zelf kiezen aan hoeveel lessen je deelneemt. Je betaalt een vaste prijs ongeacht het aantal lessen waarvoor je inschrijft. Een LUNCH is inbegrepen! Houd er wel rekening mee dat je niet voor meer lessen inschrijft dan dat je gaat doen. Je houdt immers plaatsen bezet voor andere mensen die ook graag deel willen nemen maar wellicht niet meer in kunnen schrijven omdat de lessen (theoretisch) vol zitten.
Mag mijn kind of partner mee?
Iedereen die de locatie binnenkomt, wordt verwacht een deelnamebewijs te hebben. Kijkers kunnen niet het dansgedeelte van de zaal betreden. Kijkers kunnen tegen betaling van €15 tot de tribunes toegang verkrijgen. Zij kunnen betalen bij de kassa en ontvangen een polsbandje. Echter de organisatie heeft het recht (bijvoorbeeld bij drukte) ze niet tot sommige tribunes toe te laten.
Hoe werkt een E-Ticket?
Het voordeel van een E-ticket is dat je altijd je ticket zelf kan uitprinten. Het enige wat van groot belang is is dat je een juist email adres hebt opgegeven. Wanneer je met meer dan één persoon inschrijft (maximaal 10), dan worden alle E-Tickets naar dat email adres gestuurd. Print de E-Tickets uit en neem ze mee naar de ClubJoy Experience Convention. Een ticket met streepjescode wordt gescand bij de entree. Deze is uniek. een ticket is dus maar 1x geldig, kopieren heeft dus geen zin. Ook wordt er bij de lessen gescand om te kijken wie er bij welke les meedoet. De ticket is niet naamsgebonden, mocht je dus door wat voor reden dan ook niet kunnen komen, dan kun je het aan een ander geven. Op de E-Ticket vind je de volgende informatie:
-De lessen waarvoor je bent ingeschreven.
-Belangrijke info en adresgegevens van de locatie.
-Een unieke barcode / bestelnummer.

Solid Sound Convention

Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht

Locatie Convention

Uppsalalaan 3, 3584 CT, Utrecht, Nederland

Bel ons

(+31) 010 742 0108

E-mail ons

Tickets

DE TICKETVERKOOP IS GESLOTEN