fbpx
Ivar Roos
Wat kan je zeggen & doen om een betere coach te worden? Tijdens deze lezing leggen we de focus op lesgeef fase 2, kortom het geven van vervolg & intrinsieke cues: Je gebruikt hier specifieke woorden & zinnen zodat jouw deelnemers de bewegingen beter begrijpen (kortom het ‘aha’ moment). Hoe ‘creëer’ je nu optimale lesgeef fase 2 coaches? Deze lezing geeft je voldoende inzicht en ‘ready 2 steal’ tips en maakt jou zo een betere coach!  Jouw deelnemers gaan steeds beter bewegen en ervaren de bewegingen intensiever. Jijzelf… krijgt complimenten en jouw lessen worden steeds voller.
Leoni Blokhuis
Leoni Blokhuis is jarenlang clubmanager geweest bij een fitnessclub, alvorens ze besloot haar droom om in de voetbalwereld te werken achterna te gaan. Ze was de eerste ondernemer in het Nederlandse vrouwenvoetbal. En makkelijk was dat nooit als vrouw in een mannenwereld. Inmiddels begeleidt ze onder andere 12 OranjeLeeuwinnen en vele jeugdinternationals en is ze één van de bekendste zaakwaarnemers in het vrouwenvoetbal in Europa én daarbuiten.
Gregory Sedoc
Gregory Sedoc was één van Nederlands beste atleten op de baan en heeft deelgenomen aan zowel de Olympische Spelen van Athene, Beijing als Londen. In zijn carrière als hordeloper behaalde hij dertien medailles op de NK en werd daarmee bovendien Nederlands recordhouder. Naast zijn carrière als topsporter, was Gregory jarenlang in dienst bij de Nederlandse Defensie. Met zijn Olympische ervaring én militaire discipline weet hij iedere clinic, lezing of symposium te voorzien van extra power.  Op dit moment is hij analist bij de NOS en werkzaam voor de politie. Gregory vertelt op inspirerende wijze zijn verhaal over talentontwikkeling, het verleggen van je grenzen en omgang met tegenslagen.
AntHony Kruijver
Anthony Kruijver is een bekende YouTuber, is 26 jaar oud en komt uit Amsterdam. Op zijn achttiende startte hij met fitness. Hij ontdekte zijn passie en begon zich te verdiepen in alles wat te maken heeft met training en voedingsleer. Hij startte met de opleiding Sport & Beweging op de Sportacademie van Amsterdam. Buiten Sport & Bewegen studeerde hij nog NASM. Anthony probeerde enorm veel verschillende trainingstechnieken uit op zichzelf en verdiepte zich in alles wat in de boeken en op het internet te vinden was. Anthony wil alles op het gebied van fitness en voeding zelf ervaren. Zo kwam hij eens zo veel aan dat hij ruim 110 kilo woog, om vervolgens af te vallen tot hij weer een fit lichaam had. Inmiddels is hij al ruim drie jaar actief op YouTube waar hij zijn ervaring en kennis met zijn kijkers deelt en behaalde hij onlangs een grote mijlpaal van 100.000 abonnees. Tevens biedt hij voedings- en trainingsschema’s en personal training aan.

https://www.youtube.com

TECHNOGYM
Met de groeiende populariteit van draagbare technologie gebruiken steeds meer mensen sporthorloges en fitness trackers om de hartslag te meten, calorieën bij te houden en trainingsplannen te maken. Een wearable is een waardevol hulpmiddel om actief en gezond te blijven en uit onderzoek van het American College of Sports Medicine (ACSM) is gebleken dat draagbare technologie de populairste fitnesstrend van 2019 zal zijn.

Polar is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van hartslagmeting en draagbare sport- en fitnesstechnologie. Deze kennis delen ze graag met jou. In deze informatieve sessie word je meegenomen in de wereld van hartslagmeting en draagbare technologie aan de hand van de volgende vragen:

  • Wat is hartslagmeting?
  • Wat zijn de voordelen van hartslagmeting en het gebruik van wearables?
  • Hoe pas je hartslagmeting toe in de praktijk in fitnessclubs?
  • Welke analyses kun je op basis van hartslaggegevens maken?
Lexia Emerenciana
Hoe vaak heb jij nieuwe leden in je fitnesscentrum of leefstijl preventiecentrum die binnen 3 maanden weer stoppen of niet meer terugkomen? Dan heb je er niet veel aan verdiend, toch? Zeker als zo’n lid binnenkwam via een duur salespakket, dan heeft het je zelfs geld gekost.

Hogere jaaromzet
Hoe hard stijgt je jaaromzet als de helft van die ‘draaideurleden’ wél binnenblijft? Je wil dat ze de smaak wél te pakken krijgen en een bezoek aan jouw fitnesscentrum zo waarderen dat ze ook na een jaar nog steeds gemotiveerd blijven komen.

Maar hoe doe je dat?

5 strategieën om leden te behouden
Volg tijdens de ClubJoy Convention de lezing van Lexia Emerenciana over ledenbehoud. Deze specialist in klantgerichtheid weet precies waarom leden zo snel weer weg gaan. Ze vertelt tijdens de lezing welke veranderingen in je bedrijf nodig zijn om die leden toch in je fitnesscentrum te behouden. Ook legt ze uit hoe je die veranderingen zelf of met haar hulp kan doorvoeren.