fbpx

Mindy Thoolen

mindy-thoolen

Roel Vaessen

roel-vaessen

Tara Greven

tara-greven

Team ClubJoy Power®

Mindy Thoolen, Tara Greven, Roel Vaessen & Ivar Roos zijn zowel wat betreft persoonlijkheid, trainerskills en fysiek voorkomen het ideale rolmodel!

Het ClubJoy Power® programma is met maar liefst 800 clubs in Europa het grootste programma van ClubJoy. Het ClubJoy Power® team zal bewijzen waarom! De biceps gaat weer in de olie en de schijven mogen weer op de barbell!

Kortom het ClubJoy Power team staat weer voor je klaar!!

Ivar Roos

ivar-roos

Team
ClubJoy Cycle®

Maak kennis met Amy Hulsenboom-Hansen, Monique Soesman, Eduard Bekkers en Niels van der Knoop, maak kennis met ClubJoy Cycle®! Deze ervaren presenters zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Top les, top presenters, top muziek en een geweldige energie in de workouts! Kortom…niet te missen!

Amy Hansen

amy-hulsenboom-hansen

Monique Soesman

monique-soesman

Eduard Bekkers

eduard-bekkers

Niels van der Knoop

niels-van-der-knoop

Marjan Sunfire

Team ClubJoy Yoga®

Maak kennis met het ClubJoy Yoga® team, maak kennis met Marjan Sunfire en Judith Aalfs. Deze dames ademen Yoga en beschikken over optimale presenting skills. Ze staan dan ook garant voor een gedegen ClubJoy Yoga workout, die zich kenmerkt door een ongeëvenaarde flow. Ervaar deze flow nu zelf en schrijf je in voor ClubJoy Yoga.

Judith Aafs

judith-aalfs

Team ClubJoy Battle®

Kimberley Zweegman en Freek Maier zijn onze ClubJoy Battle toppers! Beide zijn zeer ervaren presenters en getraind in martial arts. Ben jij toe aan een flinke dosis energie en FUN? Kimberley en Freek zijn in topvorm, dus kom maar op!!

Kimberley Zweegman

kimberley-zweegman

Freek Maier

freek-maier

Team ClubJoy Challenge®

Maak kennis met Nanda Groen en Tara Greven, deze presenters ademen fitness en zijn zowel qua presenting skills als fysieke fitheid het ideale rolmodel! Zij zullen jou tot het uiterste drijven en jou helpen om je grenzen te verleggen. Een workout bij deze twee is een beleving, ervaar het nu zelf & Share The Fun!

Nanda Groen

nanda-groen

Tara Greven

tara-greven

Team ClubJoy CORE®

Maak kennis met Mindy Thoolen en Niels van der Knoop DE ClubJoy Core® presenters! Zij staan garant voor de duidelijke opbouw, de perfecte techniek, veel energie en natuurlijk een flinke dosis FUN! Kortom een fantastische core workout!

Mindy Thoolen

mindy-thoolen

Niels van der Knoop

niels-van-der-knoop

Team ClubJoy Dance®

Maak kennis Nanda Groen, Laurie Meulendijks en Anne-Fleur Tol! Zij laten jou kennis maken met ClubJoy Dance®, een uitdagende en gevarieerde Dance-workout waarin FUN centraal staat. Nanda, Laurie en Anne-Fleur laten je van rechts naar links, van voor naar achter en van onder naar boven bewegen. Energy THROUGH THE ROOF met deze dames. Maak je klaar om te knallen op te gekke muziek in verschillende stijlen. So let’s share the dance & share the fun!

Nanda Groen

nanda-groen

Laurie Meulendijks

laurie-meulendijks

ANNE-FLEUR TOL

Team ClubJoy Fit&shape®

Maak kennis met Team ClubJoy Fit&Shape®, maak kennis met Tara Greven en Melissa Heruer. ClubJoy Fit&Shape® is een fantastische workout voor een breed publiek. Fit staat voor de ruim 25 minuten cardio & Shape staat voor de ruim 25 minuten shape exercises die in het programma zitten. Een optimale combinatie dus voor een zeer brede doelgroep op een sportclub!

Tara en Melissa staan garant voor een fantastische workout. Goede opbouw, sterke techniekbeheersing, krachtige presentingskills kortom..girlpower!!

Tara Greven

tara-greven

Melissa Heruer

melissa-heruer

Team ClubJoy Step®

Time 2 step it UP! Samen met Melissa Heruer en Denise Jennissen. Deze dames staan garant voor een ultiem stepfeestje! Beide dames performen regelmatig op nationale en internationale conventies. Step is hun specialiteit, De dames zullen een technisch hoogwaardige les neerzetten met een hoog fun gehalte!

Melissa Heruer

melissa-heruer

Denise Jennissen

ClubJoy programma video's