fbpx

lars schuijlingLars Schuijling

Lars Schuijling, a.k.a. LARZ heeft bijna geen introductie nodig. Hij is één van de meest gevraagde presenters van Europa.

Als International Nike Master Trainer vliegt hij de hele wereld over om mensen van alle niveaus een flinke dosis energie te bezorgen.

Stilstaan is geen optie, als je meedoet met één van zijn workouts weet je dat je tot het uiterste gedreven zult worden. Van Step tot  90’s HipHop Dance en van NTC Class tot TREP, Lars has got you covered!

#larzenergy!

 

Maarten van der Woude

Maarten heeft zelf ervaren hoe yoga zijn leven heeft veranderd en deelt dit graag met je. Hij ontdekte yoga een aantal jaren geleden in de plaatselijke sportschool toen hij te zwaar was en een ongezonde levensstijl had. Geïnspireerd door de gezonde uitstraling van zijn yogaleraar (hoe doet ze dat?), begon hij een paar keer per week yoga te beoefenen en kreeg hij langzaam zijn gezondheid terug (en verloor het gewicht).

Op zijn yoga-pad inspireerden Sandra Carson, Marlene Henny, Simon Park, Jurre Twijnstra en vele andere leraren hem. Elke leraar voegde iets toe op zijn of haar eigen manier, waardoor Maarten de instructeur werd die hij vandaag is. Hij houdt nooit op met leren van anderen en de wereld om hem heen en deelt dit allemaal graag met zijn lesdeelnemers.

Maarten werd opgeleid als een Vinyasa Yoga-instructeur bij Yoga Moves en ontwikkelde zich verder als een Hot Yoga-instructeur. Doe mee met Maarten zijn Vinyasa yogales en laat deze gepassioneerde en zorgzame instructeur je op de juiste manier uitdagen.

evert-van-der-zeeEvert van der zee

De uit Friesland afkomstige Evert was in zijn jongste jaren succesvol en fanatiek schaatser en turner. Hij behaalde zijn CIOS diploma. Na een aantal jaren succesvol beroepsmilitair bij de luchtmobiele brigade te zijn geweest en het behalen van verschillende sportprijzen voor defensie, volgt Evert de Academie Lichamelijke Opvoeding in Zwolle.

Hij is gespecialiseerd in fitness, spinning, personal training, het geven van bootcamp trainingen en het adviseren van professionals in de fitness en health branche. Daarnaast is Evert Master Trainer bij AALO en ClubJoy geweest.
Gedurende deze opleidingen leerde hij duizenden cursisten de kneepjes van het indoor cycle vak (spinning) en de manier van HIT (High Intensity Training).
Evert was tot 2015 docent fitness en health aan het CIOS in Arnhem. Nu is hij trotse eigenaar van Bootcamp Huissen en Bootcamp Sonsbeek.
Evert wordt ook vaak ingehuurd voor verschillende training en bootcamp Clinics en Workshops voor grote en kleine bedrijven.

janneke bakkerJanneke Bakker

Janneke performt regelmatig op nationale en internationale conventies. Step is haar specialiteit, zij is vaste presenter bij ‘Step Mekka’ Snowworld Healthclub. Janneke’s choreografieën zijn verrassend en creatief, maar kenmerken zich tegelijkertijd door een zeer duidelijke opbouw en zijn daardoor voor iedereen goed te volgen. Begeleid door te gekke beats zal Janneke een technisch hoogwaardige les neerzetten met een hoog fun gehalte! Janneke werkt voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als AALO Master Trainer.

gladys-trichetGladys Trichet

Wij zijn vereerd dat Gladys Trichet op 10 maart haar beroemde Dancehall workout presenteert. Coach, choreografe en danseres sinds 1998, Gladys heeft gedanst op grote podia zoals de Zenith en het Théâtre Marsoulan in Parijs. Daarnaast is ze een veelgevraagd presenter in binnen- en buitenland. Een workout bij Gladys is een beleving! Ervaar deze nu zelf. Deze positieve energie bom is klaar om jou uit te dagen! Ga jij de uitdaging aan?

https://www.youtube.com/watch?v=lleSJIBk2Yg

Maarten Schaapherder

Maarten Schaapherder heeft na het CIOS, ALO en een opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer met ViveActive Personal Training aan de wieg gestaan van personal training in Nederland. Naast de 20 jaar ervaring als personal trainer, is Maarten betrokken geweest bij het ontwikkelen en verzorgen van verschillende opleidingen in de fitnessbranche waaronder de “Personal Trainer zesdaagse” en de DVD opleiding tot “Health docent” van de AALO. Als “Senior Master Trainer” is hij al meerdere jaren actief voor Technogym Benelux in het verzorgen van train-de-trainer sessies, workshops en events.

Zelf mag hij graag een stukje fietsen, schaatsen, zwemmen of lopen. Af en toe voegt hij dat samen in een triathlon. Beleving staat voorop maar presteren is niet verboden……

tatjana-plotnikovaTatjana Plotnikova

Tatjana is geboren in de prachtige stad Tbilisi, de hoofdstad van Georgië. Tatjana is altijd sportief bezig geweest. Ze zwom bij het Georgische Nationale team van Kunstzwemmers. Al op jonge leeftijd assisteerde ze haar trainer met lesgeven. Zo zette Tatjana haar eerste stappen op het gebied van lesgeven. Na haar verhuizing naar Amsterdam zwom zij nog 1,5 jaar bij het Nederlandse Nationale team. Ze besloot te stoppen met haar sportcarrière vlak voor de Olympische spelen in 2001. Bij de sportschool Shape All In begon haar carrière als sportdocent. Tatjana Plotnikova is eigenares van Bodyvita Pilates studio op Kerkstraat 276 in Amsterdam.

Tristan Schuring

Tristan is lokaal in Arnhem ook wel bekend als “Scheuring”. Deze voormalig Nederlands kampioen Enduro (motocross) houdt van vaart maken: in het dagelijkse leven houdt Tristan zich bezig met de ontwikkeling van mensen op het gebied van Sales en Aftersalesvaardigheden. In de avonduurtjes en in het weekend geeft hij al zijn energie in de Spinningzaal bij Sportcentrum Indoor Action te Arnhem.

Edwin Keet

Edwin staat bekend als iemand met een tomeloze energie. Vroeger moest hij voordat de judoles begon al moe gemaakt worden met spring- en loopspelletjes, anders kwam er van de les niets terecht. Deze energie komt nog steeds naar voren, hij kan het tegenwoordig kwijt in zijn lessen en in zijn eigen sportschool in Staphorst. Gegarandeerd dat je tijdens zijn lessen lekker los kan gaan. Verwacht tijdens de les van Tristan en Edwin veel energie, humor en vooral fun. Losgaan is het credo! Ervaar het zelf op 10 maart!

ivar-roosIvar Roos

Ivar Roos is een trainer / presenter / coach en opleider die niet meer weg te denken is in onze branche. Met ruim 25 jaar ervaring in de verschillende disciplines is hij een wandelende kennisbron. Aerobic, Tae Bo, Body & Mind, ClubJoy Power, Cycle en Step, alles heeft hij gedaan en doet hij nog steeds. In het dagelijks leven is hij ClubJoy mede-choreograaf voor de programma’s Power, Cycle en Core. Ook is hij teamcoach voor individuele trainers. Daarnaast geeft hij nog lessen bij dé groepslesspecialist van Arnhem en omstreken: Indoor Action in Arnhem. Ivar zal in de lezing zijn passie voor groepslessen met je delen!

Leonie Blokhuis (lecture)

Al op jonge leeftijd was Leoni op het voetbalveld te vinden. Daar ontstond de droom om later in de voetballerij te werken, wat al snel een lastige uitdaging bleek als vrouw in een mannenwereld. Nadat ze steeds opnieuw voor gesloten deuren bleek te staan, besloot ze het heft in eigen handen te nemen: FlowSports werd opgericht.
Sinds april 2012 stopt Leoni haar passie voor voetbal in haar eigen bedrijf. Kort daarna ging ze zich specialiseren op het gebied van vrouwenvoetbal en wist ze de eerst betaalde transfer in het Nederlandse vrouwenvoetbal te realiseren. Ze transfereerde Sherida Spitse van FC Twente naar het Noorse LSK. In 2015 werd Leoni als expert meegenomen naar WK vrouwenvoetbal in Canada door het gerenommeerde blad Voetbal International en in 2016 won ze de prijs van ‘Freelancer of the Year’.
In de zomer van 2017 begeleidde ze maar liefst 15 transfers, waaronder die van Vivianne Miedema naar Arsenal en Shanice van de Sanden naar Olympique Lyon. Diverse tv-optredens bij onder andere RTL Late Night, Jinek en RTL Nieuwsuur rondom het EK vrouwenvoetbal in 2017, dat op Nederlandse bodem werd gewonnen door de OranjeLeeuwinnen, bewijzen de rol en de kwaliteiten van Leoni in het vrouwenvoetbal.

Gregory Sedoc (lecture)

Gregory Sedoc is een voormalig Nederlandse hordeloper. Het grootste succes van zijn loopbaan haalde hij op 2 maart 2007; op de Europese indoorkampioenschappen in Birmingham won hij de 60 meter horden. Verder nam Sedoc driemaal deel aan de Olympische Spelen (in Athene, Beijing en Londen). In 2009 trok hij het Nederlands record op de 60 meter horden indoor naar zich toe. Dit record is nog steeds ongeëvenaard. Vorig seizoen was Gregory iedere donderdag te zien als deelnemer van Expeditie Robinson, hij behaalde de finale.

Samen met andere atleten maakte Gregory Sedoc deel uit van de Defensie Topsport Selectie (DTS) en was hij bevorderd tot sergeant. Na zijn periode bij de Nederlandse Defensie is Gregory nu actief voor de politie in Den Haag.

Tijdens de sportzomer van 2015 was Gregory werkzaam bij de NOS als atletiek-analist en ook dit jaar zal hij weer verslag doen. Zijn verslaggeving en presentatiekunsten bleven niet onopgemerkt. Via verschillende media bleek dat kijkers lovend waren over zijn werk als analist.

AntHony Kruijver (lecture)

Anthony Kruijver is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder.

Na zijn opleiding Sport & Bewegen op de Sportacademie Amsterdam heeft Anthony tevens NASM gedaan (een meer internationaal georiënteerde opleiding). Hij probeerde veel verschillende trainingstechnieken uit op zichzelf en verdiepte zich in alles wat er op het internet en in boeken te vinden was.

Hij wil met zijn Youtube kanaal anderen informeren en motiveren op het gebied van fitness en voeding. Toch vindt Anthony het ook belangrijk om zijn volgers te amuseren door het soms op een gekke manier te brengen! Op zijn kanaal vind je dus vooral video’s over Fitness, Food, Festivals & Lifestyle (Vlogs).

Via zijn website begeleidt hij andere (beginnende) sporters om zo hun doelstellingen te behalen. Dit doet hij o.a. door het maken van gepersonaliseerde trainings-/voedingsschema’s.

Heb jij behoefte aan gratis tips met duidelijke uitleg? Check dan Anthony zijn YouTube kanaal, hier plaatst hij elke week minimaal 2 video’s. Wil jij meer? Bijvoorbeeld in de vorm van schema’s op maat, online coaching of personal training? Neem dan contact op via schema@anthonykruijverfitness.nl

Website:www.anthonykruijverfitness.nl

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAdFntvSG8LQnyzug_jTskg

Lexia Emerenciana (Lecture)

Lexia Emerenciana is geboren in Bonaire, opgegroeid in Nijmegen, heeft bijzondere ervaringen opgedaan in Amsterdam en is nu gevestigd in Arnhem. Door haar stralende persoonlijkheid en haar zonnige karakter wist Lexia als klein meisje al mensen aan zich te binden. Al gauw kwam ze erachter dat het op verschillende manieren inzetten van je gedrag en de juiste emotionele connectie maken, je een breed netwerk kon opleveren.

Het is dan ook niet gek dat ze haar talenten en kwaliteiten ingezet heeft in de service en dienstverlening. Gastgerichtheid zit in haar bloed. De bedrijven waar ze onder andere voor gewerkt heeft zijn: Martinair, Holland Casino, ABN Amro, Unique uitzendbureau, SBS6, Eyeworks, ING, ExpatBuddy, XllentGuidance, OBA en Vivare.

Vanuit haar eigen bedrijf De Gast Centraal traint/begeleidt ze teams en individuen 1 op 1 naar een gast-klant-ledengerichter bestaan. Ze kruipt letterlijk in de huid van de gast om jou een kijkje in de klantbeleving te geven. Met de focus om een duurzame band op te bouwen met de klant en een grotere omzet te genereren.

Vanuit haar missie om de wereld mooier te maken door oprechte aandacht aan elkaar te besteden, bied ze organisaties de mogelijkheid om hun bedrijf te laten groeien. Vol passie laat ze je tijdens trainingen ervaren dat een gastgerichte benadering van de klant een enorme meerwaarde voor jezelf en de organisatie kan betekenen.

Lexia houdt van een leuke uitdaging, werken met mensen, kennis overbrengen, humor, dansen en muziek. Ze is sensitief, empathisch, sociaal en ondernemend. Je kunt haar wakker maken voor sushi!