fbpx

WORKOUTS CLUBJOY

CLUBJOY POWER®
ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten, het hele lichaam komt aan bod! Deze workout is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen en snel resultaat wil behalen! De ClubJoy Power presenters, de krachtige muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen voor een optimale workout!

Share the Power & Share the Fun!

CLUBJOY CYCLE®
ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan fysieke fitheid. De les zit boordevol energieke en afwisselende muziek die uitdaagt om snel te bewegen. Gedurende de hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De ClubJoy Cycle presenters en de oefeningen tijdens het programma zorgen voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Share the Ride & Share the Fun!

CLUBJOY YOGA®
ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing, ervaar deze workout nu zelf.

Share the Flow & Share the Fun!

clubjoy battle®
ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma bestaande uit dynamische stoot-en traptechnieken geïnspireerd op vechtsporten uit het verre oosten. Tijdens deze workout wijst de muziek je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. Onze presenters dagen jou uit om het maximale uit jezelf te halen!

Share the Battle & Share the Fun!

CLUBJOY CHALLENGE®
ClubJoy Challenge® is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle en leuke manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat. ClubJoy Challenge® laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan een topconditie!
Share the Challenge & Share the Fun!
CLUBJOY CORE®
ClubJoy Core® is DE workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier de kernspieren te trainen. De buik, billen en rug komen in shape en worden sterker. Functioneel trainen, samen trainen en een hoge intensiteit staan centraal.

Het versterken van de Core bevordert de balans en voorkomt blessures, daarnaast word je super snel super fit!

Work on your Core & Share the Fun!

clubjoy fit&shape®
ClubJoy Fit&Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De eerste helft is cardiogericht, met aerobische en dansante bewegingen. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen.

De motiverende muziek gecombineerd met onze presenters zorgen ervoor dat je tot het uiterste gaat. ClubJoy Fit&Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Share the Moves & Share the Fun!

CLUBJOY dance®
ClubJoy Dance® is de leukste manier om calorieën te verbranden! Stil staan tijdens deze workout is geen optie! Dans op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere: Latin, HipHop en Streetdance. ClubJoy Dance® is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we jou laten zweten!

Share the Dance & Share the Fun!

CLUBJOY fiesta®
ClubJoy Fiesta® is een zeer aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Swing op de dansvloer, verbrand vet, train je spieren en verbeter je conditie! Dat sporten een feest kan zijn, bewijst ClubJoy Fiesta®. Als je eenmaal de feestelijke workoutsfeer hebt geproefd, wil je niet anders meer!

Share the party & Share the Fun!

CLUBJOY step®
ClubJoy Step® is het step programma van ClubJoy! Het programma voor iedereen die doelgericht wil trainen en resultaat wil behalen. Doen en niet denken staat tijdens de les centraal. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed te volgen tempo. Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid.

Share the Energy & Share the Fun!

WORKOUTS technogym

performance training
Technogym zet de toon voor een totaal nieuwe manier van performance training. Gebruikmakend van innovatieve producten uit de SKILL Line™ in combinatie met TEAMBEATS™.

De Olympische ervaring van Technogym vormt de kern van deze Performance Training, een zeer efficiënte methode voor sporters die willen trainen als echte atleten. Een methode die helpt om hun Vermogen, Snelheid, Uithoudingsvermogen en Behendigheid te verbeteren en om op een veilige, motiverende en efficiënte manier te genieten van de voordelen van een professionele sporttraining.

Tijdens deze workout nemen we je mee in de meest innovatieve en inspirerende performance beleving van dit moment.

workouts powered by solid sound

step international
Janneke Bakker performt vaak op nationale en internationale conventies. Janneke staat bekend om haar technisch hoogwaardige workouts, logische opbouw en hoog fun gehalte! De les bevat te gekke muziek en direct toepasbare ‘ready 2 steal’ choreo. Een niet te missen workout dus!
step nrg
Larz brengt tijdens de ClubJoy Experience Convention weer een overgetelijke les voor iedereen die van steppen houdt. Een spetterende ALL LEVEL Step NRG workout die je niet wilt missen. Dit met een inspirerende choreo, NEW Solid Sound Beats en natuurlijk zijn magische  #larzenergy!

Lets Step & Lets do this!!

dancehall
Gladys Trichet is back met haar onvergetelijke Dancehall workout. Klaar om alles te geven? Think out of the box, shake drop en stop! Dancehall staat bekend om het ruige randje om de sexy bewegingen. Durf jij het aan? Deze dame geeft je zoveel energie dat je wel los moet gaan. Laat alles los en just dance DanceHall.
vinyasa yoga
Maarten van de Woude geeft deze heerlijke licht-dynamische Vinyasa Yoga les. Bij Vinyasa Yoga zoeken we door de juiste asana’s (bewegingen) meer rust en ontspanning. Je lichaam heeft met deze fysieke yogavorm de tijd om zich over te geven aan de bewegingen en je kunt daardoor lekker je lichaam stretchen en geestelijk ontspannen. De les bestaat uit een rustig begin met ademhalingstechnieken, een licht dynamisch gedeelte met staande poses plus zonnegroeten en een afsluitend gedeelte waarin de diepere stretch en ontspanning wordt opgezocht. Deze les is geschikt voor alle levels en ook voor mensen met kleine blessures en concentratieproblemen. Try & relax
pilates
Geen hocus pocus pilates pas maar een goed onderbouwde, fysiek uitdagende les. Core stability staat hierin centraal. Tatjana weet wat ze doet en staat bekend om haar vernieuwende zeer inspirerende Pilates lessen. Volle focus op jezelf. Daag jezelf uit, wees bewust van je lichaam en kom sterker uit de les.

Tatjana Plotnikova presenteert tijdens de ClubJoy Experience Convention twee Pilates workouts, Pilates met elastiband en Pilates met bal.

Pilates small ball workout:
Het toevoegen van de kleine bal in deze Pilates workout voegt een speels element aan de training toe, maakt de les uitdagender en daardoor nog effectiever. De bal wordt gebruikt als hulpmiddel om de bewegingen bewuster uit te voeren.

Pilates elastiband (dynaband) workout:
Voeg wat interesse toe aan jouw ‘mat work’ routine met de elasiband. Deze masterclass is gericht op mobiliteit en behendigheid.

hiphop
HipHop by Larz is conditioneel en choreografisch uitdagend! Je wordt meegenomen op heerlijke muziek, dit in combinatie met een te gekke choreo maakt dat deze les onvergetelijk is. Al jarenlang een favoriete workout tijdens Solid Sound Convention en nu ook bij de ClubJoy Experience Convention! So..don’t miss it.
hiphop new style

Gladys Trichet presenteert, zoals alleen zij dat kan, deze gevarieerde les voor alle HipHop en dans fans. Bij HipHop New Style gaat om groove en flow. Alle HipHop stijlen worden op experimentele manier gemixt hierdoor ontstaan nieuwe  originele bewegingen en pasjes. In deze les dus stoere bouncy moves met veel nieuwe choreografieën en….NO RULES!

Experience deze uitdagende les!

indoor cycling by evert
Evert van der Zee beter bekend als Virtual Evert geeft wekelijks les op maar liefst 600 Nederlandse fitness clubs! Als virtual Cycle Master Trainer helpt hij wekelijks duizenden mensen met het bereiken van een betere gezondheid Altijd al een live les van Evert willen volgen?! Dit is jouw kans! Tijdens de ClubJoy Experience Convention neemt Evert je mee in een spectaculaire cycle les waarin hij je verrast met stevige beats, veel energie en een flinke dosis FUN!
indoor bootcamp
Indoor Bootcamp is een gevarieerde,full body workout in groepsverband. Je bent altijd in een groep(je) aan het sporten en doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met materialen zoals kettlebells, olympische halters, en TRX banden.

Doe mee met deze legendarische indoor bootcamp training met de even zo legendarische Evert van der Zee!

indoor cyling

Indoor cycle liefhebbers kunnen tijdens de ClubJoy Experience Convention hun hart ophalen want er staan maar liefst 6 cycling uren op het rooster! Kun jij ook geen genoeg krijgen van indoor cycling? Laat je dan inspireren door Tristan Schuring en Edwin Keet, deze heren maken er een intensief feestje van tijdens deze freestyle indoor cycling workout.